Zwemmen met een cochleair implantaat

MED-EL introduceert de nieuwe WaterWear for RONDO. Met dit optionele accessoire voor de single-unit processor van MED-EL kunnen gebruikers van cochleair implantaat de RONDO dragen tijdens het zwemmen of andere sportactiviteiten – een ware doorbraak.

WaterWear
De MED-EL WaterWear for RONDO kan eenvoudig rond de processor worden gewikkeld en biedt volledige bescherming tegen water en stof. Het is daarmee de optimale oplossing om actieve gebruikers van cochleaire implantaten de best mogelijke hoorervaring te bieden.

MED-EL introduceert de nieuwe WaterWear for RONDO.

De WaterWear for RONDO bestaat uit een nauwsluitende transparante cover, die eenvoudig over de processor geplaatst en met behulp van een plakstrip gesloten kan worden. De plakstrip zorgt voor een goede afdichting en voorkomt dat stof of water de audioprocessor binnendringt.

De WaterWear for RONDO heeft beschermingsgraad IP68 (stof- en waterdicht) en is verkrijgbaar in een pakket bestaande uit drie WaterWear-covers en negen plakstrips. Elke cover mag maximaal drie keer worden gebruikt, terwijl de plakstrips bedoeld zijn voor eenmalig gebruik.

MED-EL Sport Hoofdband
Voor het zwemmen in open water of tijdens zeer inspannende activiteiten kunnen gebruikers van cochleaire implantaten daarnaast ook de MED-EL Sport Hoofdband gebruiken. Deze hoofdband houdt de audioprocessor stevig op zijn plaats.

1 gedachte over “Zwemmen met een cochleair implantaat”

  1. Hoi. graag informatie. Waar en hoe onze zoon hiervoor in aanmerking komt. Hij heeft een inplantaat. En zwemt hartsikke graag. Dat zou een uitkomst zijn. Grtj Anja en Guus Smeets

    Beantwoorden

Plaats een reactie