Zumba® Fitness tour langs clubs in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam

Zumba® Fitness gaat de Nederlandse clubs veroveren. Met de ‘Zumba Fitness night club events’ krijgen Nederlandse liefhebbers de kans om van hun Zumba workout een nog groter feest te maken. Na een spetterende kickoff eind 2010 in club Escape, worden vanaf begin februari speciale Zumba fitness party’s gegeven in clubs als de Rotterdamse Maassilo of Tivoli in Utrecht. Bekende, internationale Zumba instructeurs als Beto Perez en Tanya Beardsely dansen hier ‘het dak eraf’ op een mix van Latin en internationale ritmes. Met deze events zet Zumba Fitness LLC een volgende stap in haar bestaan. Get the Zumba Fitness party started!

Zumba Fitness Basic Steps Demo

Locaties & tijden
De ‘Zumba Fitness tour’ zal in de komende maanden vier grote steden aandoen. Het is een geheel nieuwe manier om Zumba fitness te ervaren: alsof je naar een feestje gaat. Een toegangskaartje kost 20 euro. Hiervoor krijgen deelnemers toegang tot de club en een zinderende masterclass van bekende (internationale) Zumba instructeurs als Tanya Beardsely, Lars Wensink en Jaromir Cremers. Deze Zumba Fitness tour eindigt in club Escape in Amsterdam met niemand minder dan Beto Perez, dé grondlegger van Zumba Fitness.

– Rotterdam, Maassilo, Woensdag 9 februari, 19:00 uur
– Utrecht, Tivoli, Woensdag 9 maart, 19:00 uur
– Eindhoven, Effenaar, Dinsdag 12 april, 19:00 uur
– Amsterdam, Escape, Dinsdag 10 mei, 19:00 uur

Deelname en kaartverkoop
Iedereen, van jong tot oud, kan zich inschrijven voor een ‘Zumba Fitness night club event’. Op www.zumbanederland.nl kunnen geïnteresseerden terecht voor meer informatie en het bestellen van kaartjes. Het aantal plaatsen voor deelname aan een van de unieke workout is beperkt, dus wees er snel bij.

Zumba fitness: the next generation
Zumba Fitness viert dit jaar haar 10 jarig bestaan en is uitgegroeid tot een wereldwijde beweging waarmee miljoenen mensen met plezier hun vorm terugkrijgen en behouden. Ook in Nederland is het Zumba programma een grote sport die volop in ontwikkeling is én blijft. Zo presenteert de organisatie op 30 januari een compleet nieuwe kledingcollectie met cargobroeken, leggings, capribroeken, shorts, tanktops, jacks, topjes, sport-bh’s, headbands en sweaters. En weet ze steeds meer actieve senioren aan zich te binden met haar speciale Zumba Gold™ programma.

Over Zumba fitness
Elke week volgen meer dan 10 miljoen mensen, op 90.000 locaties in 110 verschillende landen een Zumba les, thuis of in de sportschool. In healthclubs, sportscholen en buurtcentra over de hele wereld geven speciale Zumba instructeurs dynamische groepslessen. Daarnaast zijn er meer dan 7 miljoen DVD’s verkocht waarmee Zumba fitness-liefhebbers ook thuis hun workout kunnen volgen. Van elke training wordt een feest gemaakt. Met de ‘Zumba fitness night club events’ wordt deze belofte meer dan ooit waargemaakt.

Plaats een reactie