Zumba Christmas event voor kinderafdeling Jeroen Bosch Ziekenhuis

Op maandag 20 december dansen HealthCity Vlijmen en haar leden tijdens het Zumba Christmas Event speelgoed bijeen voor de kinderafdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Een cadeau dient als entreebewijs voor deelname.

Het Zumba Christmas Event van HealthCity Vlijmen is een initiatief van Zumba-instructrice Sandra van Schijndel en de kinderafdeling van het JBZ. “Het is hartverscheurend als je weet dat er kinderen zijn die geen kerst thuis kunnen vieren, omdat de fysieke toestand van die kinderen te slecht is. Daarom organiseren HealthCity Vlijmen en het JBZ deze avond”, aldus Sandra.

Cadeau als entreebewijs
Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur. Het event gaat om 19.30 uur van start. Deelnemers aan dit sfeervolle evenement nemen een cadeau mee als entreebewijs voor deelname. Het cadeau dat dient als entreebewijs is in verband met hygiëne wel aan eisen gebonden. Afwasbaar plastic speelgoed, leesboekjes en kleurpotloden zijn geschikte cadeaus om te geven.

Gezond het nieuwe jaar in
“Uiteraard zijn er mensen die op deze avond lid willen worden van HealthCity Vlijmen”, zegt Richard Lagerweij, clubmanager van HealthCity Vlijmen. “Deze nieuwe leden hoeven deze avond geen inschrijfgeld te betalen, maar met het afgeven van een stuk speelgoed naar keuze, kunnen deze nieuwe leden het nieuwe jaar gezond beginnen”.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een groot ziekenhuis op meerdere locaties in de regio ’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Sinds 1274 kent de regio een gastvrij ziekenhuis waar persoonlijke aandacht voor de patiënt, kwaliteit en innovatie belangrijk zijn. Het ziekenhuis betrekt in 2011 een nieuw gebouw en wil dan het meest patiëntgerichte ziekenhuis in Nederland zijn. Met ruim 240 medisch specialisten verdeeld over 29 specialismen is het Jeroen Bosch Ziekenhuis een topklinisch centrum voor acute en specialistische zorg. Als opleidingsziekenhuis levert het een belangrijke bijdrage aan de opleiding van artsen en verpleegkundigen in Nederland. Speerpunten in de zorg zijn Oncologie, Cardiovasculaire geneeskunde, Endoscopie en Transmurale geneeskunde.

Plaats een reactie