Zorgrun Rijnland Zorggroep levert ruim € 2.100 op voor ziekenhuis in Tanzania

Op vrijdag 28 mei jl. vond de jaarlijkse zorgrun van Rijnland Zorggroep plaats. De opbrengst van deze loop, georganiseerd door en voor medewerkers van Rijnland Zorggroep, komt ten goede aan het St. Kizito Hospital in Tanzania.

De zorgrun, een initiatief van en voor medewerkers van Rijnland Zorggroep, vond dit jaar alweer voor de 10e keer plaats. Er deden ruim 300 medewerkers mee aan deze loop.

Om 15.30 uur was de start voor wandelaars bij Verpleeghuis Oudshoorn, waarbij het startschot werd verzorgd door een bewoner van het verpleeghuis. Een uur later gingen de overige deelnemers van start. De tocht liep via Hoogmade, langs de Wijde Aa en de Braassem naar Woubrugge. Vandaar gingen zij naar de finish bij Verpleeghuis Leythenrode.

Bij de finish zorgden medewerkers en bewoners van Verpleeghuis Leythenrode voor een feestelijk onthaal van de deelnemers. Een live band bracht vrolijke muziek ten gehore en iedereen kon genieten van een heerlijke barbecue.

De totale opbrengst van ruim € 2.100,– komt geheel ten goede aan de bouw van een kraamkliniek voor het St. Kizito Hospital in Tanzania. Dit is het zusterziekenhuis van Rijnland Zorggroep. Hiermee is ook de 10e zorgrun een groot succes.

Plaats een reactie