Zorgondernemers ontbijten op 6 juni 2011

Zorginnovatiemakelaars Rijnmond, een samenwerkingsverband tussen Syntens, gemeente Rotterdam, Zorgportaal Rijnmond, GENERO en Living Lab, organiseren op maandag 6 juni 2011 van 07.30 – 10.15 uur het netwerkontbijt ‘6/6 voor zorginnovatiesuc6’ in Brasserie Kasteel Spangen te Rotterdam.

Zorgondernemers en aanbieders ontmoeten elkaar tijdens Rotterdams Netwerkontbijt

De regio Rijnmond is een grote broedplaats voor zorgondernemers, waar al vele bedrijven gevestigd zijn die zich bezig houden met zorginnovatie. Met dit netwerkontbijt willen Zorginnovatiemakelaars Rijnmond de zorgaanbieder en zorgondernemer dichter bij elkaar brengen om zorginnovaties te realiseren.

Na een korte introductie door Wethouder Louwes (Arbeidsmarkt, hoger onderwijs, innovatie en participatie) kunnen de zorgondernemers en zorgaanbieders in verschillende ontbijttafelsessies met elkaar in gesprek komen.

De zorgaanbieder krijgt de gelegenheid om haar kennis te verbreden op haar eigen specifieke interessegebieden betreffende innovatie. De zorgondernemer krijgt de gelegenheid om zijn zorgproduct of -dienst aan te bieden en zo nodig input te verzamelen om deze verder te ontwikkelen.

Plaats een reactie