Zorgeloos op vakantie in Nederland; ook met een persoonlijke zorgbehoefte!

Zorgeloosweg.nl (www.zorgeloosweg.nl) is gestart. Zorgeloosweg.nl is een nieuwe organisatie waar vakanties voor iedereen met een zorgbehoefte kunnen worden geboekt. Zorgeloosweg.nl zorgt ervoor dat ook mensen met een zorgbehoefte gemakkelijk en zorgeloos op vakantie kunnen.

Wist u dat …
Het mogelijk is dat mensen die de beschikking hebben over thuiszorg (in natura of als persoonsgebonden budget) deze kosteloos kunnen meenemen op vakantie in eigen land?

Zorgeloosweg.nl vergemakkelijkt het op vakantie gaan voor deze mensen met een persoonlijke zorgbehoefte in Nederland en is de schakel tussen een breed scala aan geschikte hotels, zorghotels, bungalowparken enerzijds en de thuiszorgorganisaties anderzijds. Samen verzorgen zij een prettig verblijf, passend bij de persoonlijke zorgbehoefte en de wensen van de gast.

Zorgeloosweg.nl brengt de gastvrijheidbranche en de zorgsector dichter bij elkaar. De zorgsector kan ook op vakantie de zorg blijven aanbieden en de gastvrijheidbranche wordt toegankelijk voor een hele nieuwe doelgroep. NH Hoteles heeft zich als eerste hotelketen in Nederland aangesloten bij dit nieuwe initiatief en ziet graag de eerste gasten verschijnen!

Zorgeloosweg.nl geeft een overzicht van locaties en faciliteiten op het gebied van zorg, ook kan de favoriete vakantiebestemming direct worden geboekt. Indien er specifieke wensen zijn, maakt zorgeloosweg.nl een voorstel op maat.

Plaats een reactie