Zorg dat je Ménière de baas wordt!

De NVVS (Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden) organiseert op dinsdagavond 12 april 2011 in samenwerking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis een bijeen- komst over de ziekte van Ménière.

Deze ziekte kenmerkt zich door aanvalsgewijs optredende draaiduizeligheid en gehoorsvermindering. Dit gaat gepaard met oorsuizen en vaak een drukkend gevoel in het oor. Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertelt men uit eigen ervaring met Ménière. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met de ziekte van Ménière.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Aula van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, locatie Carolus, Hervensebaan 4, 5232 JL ’s Hertogenbosch. De zaal gaat open om 19.30 uur, de bijeenkomst start om 20.00 uur. Sprekers van deze avond zijn: mw. S. Rutgers (er- varingsdeskundige NVVS-Commissie Ménière), mw. dr. S.G.T. Balter (kno-arts JBZ) en mw. V. Haesevoets (audioloog Kentalis).

Tijdens de lezing is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

De bijeenkomst is toegankelijk voor mensen met Ménière, partners, familieleden en andere belangstellenden. De toegang is gratis, een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.

Aanmelden noodzakelijk
Toegang alleen na aanmelding bij de NVVS via e-mail n.vandalen@nvvs.nl of telefoonnummer (030) 635 40 07.

De Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) is dé belangenvereniging voor mensen met hoorproblemen – ook voor mensen met Ménière.

Plaats een reactie