Zonnespray voor in iedere handtas

Iedere vrouw wil zorgeloos genieten van een middagje terras in de zon. Etos introduceert een limited edition zonbeschermingsproduct dat met gemak in iedere handtas past, zodat je je op elk moment van de dag kunt insmeren.

Voortaan kun je beschermd genieten van een spontane middag in de zon op het terras. Het ontwerp van de flacon past helemaal bij de trends van deze zomer: bloemen en kleur. Etos biedt als eerste in de markt een midi spray van 75 ml aan. Deze trendy flacon is de must-have van de zomer voor in je handtas.

Zin in zon
Wie ’s ochtends de deur uitrent, denkt er vaak niet aan om zonnebrandcrème mee te nemen. Maar liefst zeven op de tien vrouwen beschermen hun huid onvoldoende tegen de zon.

Het handige formaat van de Etos Zonnespray limited edition kun je standaard in je handtas dragen. Vanaf nu is er geen excuus meer om niet te smeren en kun je optimaal beschermd genieten van de zon. Afhankelijk van de sterkte van de zon en de lengte van het zonmoment, kunnen vrouwen kiezen tussen factor 15 en 30.

Vanaf maandag 25 april is de Etos Vanaf maandag 25 april is de Etos Zonnespray limited edition SPF 15 of 30 te koop bij alle Etos-winkels voor € 3,99.

Etos Zonnespray limited edition - SPF 15

Plaats een reactie