ZonMw lanceert KiKK-community met Skipr

De Koplopers in Kwaliteit en Kostenbesparing (KiKK) community is gelanceerd. Hierin staan zorgkwaliteit en kostenbesparing centraal. Het idee is om een plaats te creëren waarin iedereen die in de zorg met kostenbesparingen met behoud van kwaliteit bezig is inspiratie kan vinden, maar ook anderen inspiratie kan geven.

Op de community presenteren de zorgorganisaties zich die ZonMw ondersteunt in het KiKK initiatief. Deze organisaties hebben zich gecommitteerd om kostenbesparingen te realiseren in hun praktijksituatie. Zij willen hiermee een voorbeeld geven die anderen kunnen volgen. Ook zijn op de community voorbeeld projecten te vinden. Dit zijn projecten die het afgelopen jaar gebundeld zijn in het rapport “Kostenbesparende projecten – Quickscan van ZonMw programma’s”.

Iedereen is welkom om lid te worden van de community en om mee te kijken met de ervaringen van de organisaties, en om hun eigen ervaringen te delen. Henk Smid, directeur van ZonMw, in zijn Skipr blog: “Het mooiste zou zijn als u niet alleen meekijkt maar ook meedoet: vertel hier uw ervaringen, laat uw initiatieven zien en toon ons uw resultaten. Hiermee leert u van de KiKK-ers maar leren wij ook van u. Laten we samen laten zien dat de sector zelf proactief is om zo goed en zo kostenbewust mogelijk te werken.”

Plaats een reactie