Zonder uw eHealth kennis komen we nergens!

Implementatie en opschaling van eHealth diensten lukt alleen als we kennis benutten en investeren in kansrijke initiatieven. Met dit gegeven heeft ZonMw samen met vertegenwoordigers van zorgvragers, zorgverleners en zorgfinanciers het Actieplan eHealth opgesteld.

Het Actieplan eHealth levert kennisproducten om de implementatie en opschaling van eHealth innovaties in de dagelijkse gezondheidszorg te helpen versnellen.

Die versnelling vindt pas plaats als beleid en praktijk de kennisproducten inzetten bij implementatie en opschaling van eHealth projecten. We roepen dan ook alle organisaties op om gebruik te maken van de producten van het Actieplan eHealth, ervaringen met implementatie en opschaling van eHealth te delen en te hergebruiken.

Ga voor meer informatie naar de website van het Actieplan eHealth en bekijk de eerste producten die als onderdeel van het Actieplan eHealth zijn opgesteld: Kennisagenda, Toetsingskader Projecten, Toetsingskader Onderzoek en de Call voor hulpmiddelen en implementatie.

Eind 2013 begin 2014 verwachten we enkele nieuwe producten en (gerichte) calls.

Plaats een reactie