Zondag 26 september, Inspiratiedienst, thema: Tijd

We leven in een informatiemaatschappij en weten veel. Maar ontwikkelingen volgen elkaar snel op, en zijn soms lastig bij te houden. Hebben we nog wel enig idee wat belangrijk is in ons leven? Snappen we nog wie we zijn of gaan we aan onszelf voorbij?

Rosemarie Maas biedt op een eigentijdse manier een moment van rust en bezinning aan om eens rustig over jezelf en het leven na te denken.

Elke bijeenkomst heeft een thema uit het dagelijks leven (zoals geluk, vertrouwen, tijd). Het thema wordt vanuit verschillende kanten belicht, waarbij gebruik gemaakt wordt van teksten met inzichten uit alle tijden en culturen. Tussendoor is prachtige rustgevende (vooral moderne) muziek te horen om de woorden te kunnen laten bezinken…Religie speelt geen rol.

Op zondag 26 september is het thema ‘tijd’. Er is gelegenheid om bijvoorbeeld stil te staan bij: Wat is de invloed van tijd op de keuzes die we maken? Waarom hebben we niet graag te weinig, maar ook niet graag te veel tijd?

Overige thema’s najaar 2010:
– 31 oktober 2010: Thema: Verbondenheid en Eenzaamheid
– 28 november 2010: Thema: Vertrouwen

Praktische informatie:
Café- Restaurant Edel (entree gebouw het Sieraad, Trouwzaal), Postjesweg 1, Amsterdam, 15.00 – 16.00 uur, entree 10 euro (inclusief koffie/thee na afloop).

Meer informatie: www.inspiratiediensten.nl

Plaats een reactie