Zoektocht naar de perfecte tas

Begin oktober 2012 lanceerde fashion-bag.nl haar tassenwebsite. Van top of the bill high fashion bags tot betaalbare hipheid. De website richt zich op hippe vrouwen tussen de 16 en 45 jaar die graag op de hoogte blijven van de laatste tassenmode. De website is er op gericht de zoektocht naar de perfecte tas uit handen te nemen.

Fashion-bag.nl doet het werk en speurt internet, tijdschriften en de winkelstraten zelf af. Bovendien werkt Fashion-bag.nl nauw samen met top ontwerpers en modehuizen waardoor het als eerste op de hoogte is van de laatste trends. Fashion-bag.nl speelt in op de vraag van haar doelgroep en zoekt naar de meest exclusieve high-end fashion tassen en naar betaalbare varianten daarvan.

Het shoppen op het internet groeit explosief. Nu deze markt met een web aan internetwinkels zo onoverzichtelijk is geworden, biedt fashion-bag.nl structuur. Kort en bondig; wat is “in”, waar vindt men het en wat kost het. De website biedt bovendien een podium voor de “eyecatchers” van de bekende tassenontwerpers en modehuizen.

Meer informatie
http://fashion-bag.nl

Plaats een reactie