Zijn uw voeten al klaar voor de winter?

Uw voeten hebben de afgelopen maanden veel te verduren gehad. Hoewel het Nederlandse weer een beetje tegenzat, waren ze waarschijnlijk toch vaak gestoken in hippe, niet altijd comfortabele teenslippers en instappers.

Dus geef ze nu nog even extra aandacht, voordat ze weer verdwijnen in dikke sokken, warme winterlaarzen en gesloten schoenen. En laat de pedicure u helpen uw voeten winterklaar te maken!

Strakke schoenen en dikke sokken zorgen bijvoorbeeld eerder voor een huid die sneller transpireert. Dan liggen ook problemen zoals een schimmelhuid en ingroeiende nagels op de loer.

Uiteraard kunt u veel zelf doen om uw voeten te verzorgen, maar de pedicure heeft eerder in de gaten waar de mogelijke problemen dreigen. Dus laat uw voeten voor de winter eens controleren en goed verzorgen door een professional. Voorkomen is immers beter dan genezen. En mochten er inderdaad al problemen zijn ontstaan, dan kan de pedicure deze vaak goed verhelpen.

ProVoet
Uw voeten goed door de winter heen loodsen, is een goede reden om (opnieuw) kennis te maken met een gekwalificeerde pedicure. Sommige pedicures bieden zelfs een winterbehandeling aan. Kijk voor een (gediplomeerde) pedicure in uw buurt op www.provoet.nl.

Plaats een reactie