Ziekte van Lyme, alternatieve therapieën

  0
  1256

  Dit boek gaat over een nieuwe volksziekte, een ziekte die steeds meer op een epidemie begint te lijken, de ziekte van Lyme. Steeds meer organisaties maken zich over de verspreiding van de ziekte ernstig zorgen.

  De ziekte van Lyme die door een tekenbeet wordt overgedragen kan alle lichaamsfuncties en elk orgaan aantasten en gaat gepaard met een veelheid aan symptomen. De ziekteverwekkende bacterie wordt niet door het immuunsysteem aangepakt en ook antibiotica helpen niet.

  In de traditionele Chinese geneeskunde, de indiaanse geneeskunst, de homeopathie en de westerse kruidenleer zijn echter wel mogelijke oplossingen te vinden stelde de auteur op basis van onderzoek vast. Hij wist ze met succes op zichzelf toe te passen. Centraal daarbij staan de kaardebol en koortstherapie. De aanpak van Storl biedt de kans volledig te herstellen van deze ‘nieuwe volksziekte’.

  Auteur
  Wolf-Dieter Storl is een Duits antropoloog en kruidenkenner. Hij heeft veel geschreven over de kruiden, geneeswijzen en de spiritualiteit van traditionele volken. Zijn kennis en ervaring met de ziekte van Lyme, waaraan hij zelf leed en die hij, na een kritische zoektocht langs vele alternatieve therapieën, wist te genezen zonder antibiotica, schreef hij op in zijn boek De ziekte van Lyme. Kijk voor meer informatie op www.storl.de en www.lymenatuurlijkgenezen.nl

  Boekinformatie
  Titel: De ziekte van Lyme: Alternatieve therapieën
  Auteur: Wolf-Dieter Storl
  ISBN: 978 90 202 0663 0
  Pagina’s: 280 pagina’s
  Prijs: € 24,95
  Uitgeverij: www.ankh-hermes.nl