Ziekenhuisplanner voor Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland neemt eind mei 2012 de Ziekenhuisplanner op in haar dienstverlening. De Ziekenhuisplanner biedt de mogelijkheid voor de familie en bezoekers om hun bezoeken aan de patiënt op elkaar af te stemmen en tegelijkertijd via een dagboekfunctie te volgen hoe het met de patiënt gaat. Voor alle partijen een prima mogelijkheid om de drukte tijdens de bezoekuren te reguleren.

Weten hoe het gaat met het familielid, die vriend of kennis die in het ziekenhuis ligt? Met ziekenhuisplanner.nl is dat mogelijk. Ziekenhuis Amstelland is sinds kort aangesloten bij de website, wat betekent dat elke patiënt in het ziekenhuis gevolgd kan worden door de eigen familie- en vriendenkring.

Ziekenhuisplanner.nl helpt het ziekenhuisbezoek voor een patiënt te plannen. De patiënt kan een dagboek bij (laten) houden en anderen te informeren over zijn status. Ziekenhuis Amstelland is erg blij met deze samenwerking; het is niet alleen handig voor de bezoeker en het verplegend personeel, maar vooral een verademing voor de patiënt.

Ziekenhuisbezoek
Hoe meer mensen zich registeren, hoe meer mensen de status van zijn of haar vriend, kennis of familielid kunnen volgen en hun bezoek plannen, zodat niet iedereen tegelijk langs komt. Een goede verdeling van bezoek is het beste. Op die manier krijgt de patiënt ook de hoogstnoodzakelijke rust om te herstellen.

En het houdt niet noodzakelijkerwijs op bij het vertrek van de patiënt uit het ziekenhuis. De plannings- en dagboekfunctie kunnen natuurlijk gewoon worden voortgezet als de patiënt naar huis, een revalidatiecentrum of verzorgingshuis gaat om verder te herstellen.

Plaats een reactie