Ziekenhuismedewerker verrast met eigen kookboek

Op donderdag 3 februari 2011 is Thea Lamboo, restaurantmedewerker in Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp, verrast met het eerste exemplaar van haar eigen kookboek. De opbrengst van dit kookboek is voor een goed doel: de bouw van een kraamkliniek in Tanzania.

“Hoe maak je dit bijzondere broodje?” en “Wat is het recept van deze verrukkelijke salade?”. Menig bezoeker aan Restaurant Santé in Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp vraagt restaurantmedewerker Thea Lamboo om de recepten van deze lekkernijen. Zodoende heeft Thea haar lekkerste recepten speciaal voor de stichting Morogoro Support Foundation (MSF) op papier gezet. MSF-bestuursleden Oscar Langezaal en Wim Sneller verrasten Thea op haar werk met het eerste exemplaar van “Het kookboek van Thea”.

De opbrengst van de verkoop van het kookboek komt geheel ten goede aan de bouw van een kraamkliniek bij het St. Kizito Hospital in het Morogoro District in Tanzania. Het kookboek kost € 6,95 en is te koop in Restaurant SanTé in Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp en Restaurant Le Café in Rijnland Ziekenhuis locatie Alphen aan den Rijn.

Plaats een reactie