Zelf groente en fruit kweken. Heerlijk !

In het boek “De familiemoestuin” wordt de moestuin uitgebreid besproken, van ontwerp en aanleg tot onderhoud en oogst. Modeste Herwig heeft voor dit boek diverse moestuintjes opgezet. Praktische informatie en beelden van inspirerende groentetuinen wisselen elkaar af.

Vooral de toepassing van groenten en kruiden heeft een eigentijdse invulling gekregen. Het speciale kinderkatern bevat veel ideeën om kinderen bij het kweken van groenten en fruit te betrekken.

De smakelijke, eenvoudig uit te voeren recepten geven dit boek iets extra’s. De familiemoestuin inspireert tot het maken van een decoratieve en productieve tuin vol eetbare planten, zodat de hele familie kan ontdekken en ervaren hoe leuk het is om uit eigen tuin te kunnen oogsten!

Over Modeste Herwig
Modeste Herwig, bestsellerauteur van Tuinieren & wonen, heeft in 20 jaar meer dan 30 tuinboeken geschreven. De boeken van Modeste zijn een inspiratiebron voor talloze tuinliefhebbers. Haar handboeken, naslagwerken en ideeënboeken staan bekend om hun kwaliteit en originaliteit. Elk boek heeft zijn eigen creatieve en vernieuwende insteek, en de fotografie wordt altijd door haarzelf verzorgd.

Boekgegevens
Titel: De familiemoestuin
Auteur: Modeste Herwig
ISBN: 9789021547886

Meer informatie: www.modesteherwig.eu

Plaats een reactie