Zekerheid belastingvoordeel tandartskosten tot eind 2010

Met de bezuinigingen voor het komende jaar in zicht, ziet het ernaar uit dat het laatste kwartaal is aangebroken dat tandartskosten aftrekbaar zullen zijn van de belasting.

Vanaf 2011 zal naar alle waarschijnlijkheid het belastingvoordeel dat mensen op basis van hun inkomen hebben met betrekking tot de kosten voor tandarts en mondhygiënist geschrapt worden. Dit betekent een fikse financiële achteruitgang voor wie het komende jaar een tandheelkundige behandeling op de planning heeft staan.

CDC Kliniek in Best raadt iedereen die plannen in die richting heeft aan nog voor het einde van het jaar een behandelplan klaar te hebben. Op deze wijze kunnen patiënten nog profiteren van het geldende belastingvoordeel. Voorwaarde is wel dat men dit jaar nog een factuur kan overleggen, ook al is de behandeling in het komende jaar gepland. Vanzelfsprekend dient de factuur ook binnen dit belastingjaar betaald te zijn.

Het serviceteam van CDC Kliniek informeert alle patiënten met plezier over de mogelijkheden voor ziektekostenvergoedingen en belastingaftrek.

CDC Kliniek is de grootste tandheelkundige kliniek van Nederland. De kliniek beschikt over drie vestigingen in Best, met 21 ultramoderne behandelkamers, waaronder vier compleet geoutilleerde behandelkamers voor narcose en implantologie, twee inpandige sterilisatieafdelingen, twee inpandige laboratoria en een CT-scan.

Meer informatie is te vinden op: www.cdckliniek.nl

1 gedachte over “Zekerheid belastingvoordeel tandartskosten tot eind 2010”

 1. Te lezen op
  http://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/specifieke_zorgkosten_2011_ib2921t11fd.pdf

  Genees- en heelkundige hulp
  Van de genees- en heelkundige hulp zijn de kosten aftrekbaar voor:
  – huisarts, tandarts, specialist, of fysiotherapeut
  – verpleging in een ziekenhuis of een andere verpleeginstelling
  – paramedische behandelingen door (of op voorschrift en onder
  begeleiding van) een arts, bijvoorbeeld:
  – acupunctuur
  – revalidatie
  – logopedie
  – homeopathie

  Dus in 2011 ook nog..

  Beantwoorden

Plaats een reactie