Yvonne van Gennip ondergaat 6.000ste gezondheidstest

Yvonne van Gennip onderging de 6.000ste gezondheidstest in de Vitality Campus van Zilveren Kruis en Unilever in Vancouver. Met een zeer bevredigend resultaat.

Bloeddruk, BMI, vetpercentage, hartslag en hartleeftijd zijn onderdeel van de gezondheidstesten die Zilveren Kruis Achmea en Unilever in de Vitality Campus aanbieden aan bezoekers van het Holland Heineken House in Vancouver.

Op de campus krijgen mensen inzicht in hun persoonlijke algemene conditie en vitaliteit. Naast de gezondheidstesten zijn er snowboardsimulatoren waarmee balans en coördinatie kunnen worden getest en een schaats- en een bobsleesimulator waarmee techniek en spierkracht kan worden gemeten. Met een deskundig en persoonlijk advies is de Vitality Campus de coach naar een vitaler leven. Inmiddels hebben 6.000 mensen een gezondheidstest gedaan.

Een aantal kan met het advies via kleine veranderingen in hun leven structureel de vitaliteit verbeteren. Voor Yvonne van Gennip is dat niet echt nodig. De resultaten van haar gezondheidstesten zijn erg goed. Haar hartleeftijd is zelfs acht jaar jonger dan ze in werkelijkheid is.

Bezoekers kunnen zowel in Vancouver als op www.vitalitycampus.nl hun persoonlijke uitkomsten vergelijken met die van bekende topsporters.

Plaats een reactie