www.Fitter.nl – Fitter worden doe je samen

Fit worden doe je nooit meer alleen. Op het nieuwe platform Fitter.nl werken bekende en onbekende Nederlanders samen aan een gezonde leefstijl. Dennis van der Geest en Dirk Taat behoren tot de eerste Fitteraars en komen aanstaande zondag in actie ter voorbereiding op de Zilveren Kruis Achmea Loop. Mis ze niet!

Een gezonde leefstijl, wie streeft het niet na? Maar telkens weer blijkt het voor velen een grote uitdaging om het vol te houden. Wat vaak helpt is om samen met anderen in beweging te komen, zodat je elkaar kunt motiveren en enthousiasmeren.

Om mensen hierbij te ondersteunen en bij te dragen aan een gezondere samenleving is er nu het nieuwe platform Fitter.nl. Fitteren maakt bewegen leuker!

Samen fitter worden
Fitter is een initiatief van Zilveren Kruis Achmea en is ontwikkeld om mensen te enthousiasmeren, inspireren en faciliteren om drempels te overwinnen en samen fitter te worden. Oud-judoka Dennis van der Geest en model/acteur Dirk Taat behoren tot de eerste Fitteraars. Zij gaan zondag 22 augustus met vele andere lokale helden samen bewegen. Dit doen zij onder leiding van oud-atleet en negenvoudig Nederlands kampioen Marko Koers. Samen gaan ze trainen voor de Zilveren Kruis Achmea Loop die zondag 26 september wordt gehouden. Vanaf komend weekend kan iedereen met deze groep meetrainen en de ontwikkelingen van Dennis van der Geest en Dirk Taat volgen. Er wordt immers gefitterd op elk niveau!

Vind blijvende motivatie en inspiratie
Behalve Bekende Nederlanders kun je ook vrienden en andere Fitteraars volgen op www.fitter.nl. Je kunt ook zelf gevolgd en gemotiveerd worden, door je gratis aan te melden. Op het online platform kun je andere mensen laten weten waar en hoeveel je beweegt en met welk resultaat. Iedereen kan verrichtingen van Fitteraars online volgen en steunen via profielen, fitterberichten en videodagboeken. Tevens vind je handige hardloopschema’s en allerlei nuttige informatie op het gebied van een gezonde leefstijl. Kortom, Fitteren doet precies wat het woord al zegt: het maakt je fitter. Daar blijft het niet bij: later wordt het ook mogelijk om te Fitteren op het gebied van voeding en mentale fitheid. Zo kun je aan meerdere aspecten van je leefstijl werken.

Fitter mee en doe op 26 september mee aan de Zilveren Kruis Achmea Loop.
Je kunt zonder inschrijving gratis deelnemen aan de bovengenoemde hardloopclinics. Als je ook wilt meedoen met de Zilveren Kruis Achmea Loop op 26 september, ga dan naar www.Fitter.nl voor meer informatie en schrijf je in.

Plaats een reactie