Workshop uiterlijke verzorging voor mensen met kanker

Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem organiseert op dinsdag 12 februari 2012 een Look Good…Feel Better workshop, een gratis workshop uiterlijke verzorging voor mensen met kanker. Naast de lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich mee kan brengen, kan ook het uiterlijk van patiënten behoorlijk veranderen. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel klachten te verbeteren of te camoufleren.

De deelnemers krijgen in een ontspannen sfeer professionele adviezen over huid- en haarverzorging. Een ervaren schoonheidspecialiste legt aan de hand van “een 12 stappenplan” uit op welke manier de deelnemers hun huid het beste kunnen verzorgen en welke make-up het beste bij hen past. Een haarwerker/kapper laat zien welke mogelijkheden pruiken bieden en er is gelegenheid te experimenteren met sjaals en andere alternatieven. Na de workshop krijgt men een “stap voor stap instructieboekje”mee naar huis.

De Stichting Look Good …..Feel Better biedt het Slingeland Ziekenhuis de mogelijkheid deze workshop aan te bieden aan patiënten van het Slingeland Ziekenhuis.

Meer informatie over de Stichting zie www.lookgoodfeelbetter.nl

Plaats een reactie