Workshop ‘How to be Rich and Happy’ naar Nederland

Big Five for Life International presenteert op 10, 11 en 12 februari 2011 de eerste Nederlandse workshop ‘How to be Rich and Happy’. Tijdens deze workshop ontdekken deelnemers hoe zij een rijk en gelukkig leven realiseerbaar maken. Rijk betekent hier zowel materiële als innerlijke rijkdom. Door middel van eenvoudige oefeningen helpt de workshop deelnemers op een praktische manier het maximale uit zichzelf te halen.

Interview met John Strelecky

De workshop How to be Rich and Happy is afgeleid van het gelijknamige boek geschreven door John Strelecky en Tim Brownson. De workshop wil deelnemers helpen met het ontdekken van de dingen die voor hen rijkdom en geluk inhouden. Hierbij wordt gekeken naar wat men enerzijds ambieert, maar anderzijds mist in het leven. De workshop vindt voor het eerst in Nederland plaats in Noordwijkerhout en wordt gegeven door John Strelecky.

Over de workshop
De gedachte achter How to be Rich and Happy gaat er vanuit dat veel mensen niet weten hoe zij concreet en structureel hun leven positief kunnen veranderen. Of dit nu gaat om een privé-situatie of hun carrière. Met welke dingen heeft iemand een hartverbinding, hoe kan iemand gemakkelijk in zijn / haar kracht gaan staan. Eenvoudige oefeningen helpen de deelnemers hun unieke talenten te ontdekken en doelen te bepalen. Om vervolgens op basis van een solide fundament geïnspireerd met deze doelen aan de slag te gaan en deze te gaan realiseren.

Veel mensen hebben ieder jaar goede voornemens die helaas vaak niet worden gerealiseerd. Waarom gebeurt dit? Hoe zorg ik ervoor dat dit verandert? Wat betekent rijkdom en geluk voor mij? Onder andere op dit soort vragen geeft How to be Rich and Happy de deelnemers antwoord.

De workshop wordt aangeboden in drie pakketten. Inschrijven kan via de website www.howtoberichandhappy.nl geïnitieerd door opleidingsinstituut Big Five for Life International.

Over de auteurs
John Strelecky is auteur van diverse boeken over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap waaronder The Big Five for Life en Het Waarom-ben-je-hier Café. Hij is een veelgevraagde spreker in binnen- en buitenland op congressen, seminars, radio en televisie. Tim Brownson is Professional Life Coach en helpt mensen en organisaties hoe zij hun dromen en doelen kunnen realiseren.

Plaats een reactie