Workshop Damestasjeslezen – nieuwe hoop voor Nederlandse man

0
739

Vrouwen en hun handtas. Een combinatie die voor een man nauwelijks is te doorgronden. Middels de workshop Damestasjeslezen is het voor de Nederlandse man plotseling mogelijk een serieuze kijk te nemen in de ziel van het andere geslacht. Een ronduit unieke kans.

Los van de meerwaarde die deze workshop voor de man oplevert, is betreffende workshop ook voor de vrouw zeer geschikt. Waarom zitten er zes pennen in mijn tas? En waarom zit er toch zoveel gruis onder in de tas? De workshop Damestasjeslezen is terug te vinden op de website www.workshop.nl en geeft serieus antwoord geeft op bovenstaande levensvragen. Workshop.nl is gevestigd in Almere en is een onderdeel van Artiestenbureau Quality Bookings.

De workshop Damestasjeslezen – meer dan een grap
Deze workshop biedt een serieuze kijk op de psyche van de vrouw. Welke informatie krijgen we wanneer we de inhoud van een damestas bekijken? En wat zegt het over de eigenaar van de tas? Handtaslezeres Yoke, een professional op het gebied van moderne hekserij en spiritualiteit, kiepert de tas om en geeft antwoord op de levensvragen die tot op heden onbeantwoord in de handtas achterbleven. Volgens Yoke brengt een goede vraag in het bewustzijn meer teweeg dan een uitstekend antwoord. Na de workshop zijn ook de deelnemers zelf in staat om damestasjes te lezen en de vaak interessante denkwijze van de vrouw bloot te leggen.

Eigenaar Robert de Vries vertelt over het ontstaan van de workshop Damestasjeslezen: “Veel mensen reageren in eerste instantie nogal lacherig als men hoort over deze workshop. Ook ikzelf vond het best grappig op het moment dat de workshop nog in de kinderschoenen stond. Maar daarin zit wel het succes. We zijn erin geslaagd het komische aspect van deze workshop te combineren met de serieuze insteek die dit onderwerp verdient. Onze handtaslezeres Yoke is zeer kundig in haar vak en laat de deelnemers op soms confronterende wijze nadenken over de inhoud van de handtas.”