Workout Challenge 2015 op live muziek

Op zondag 11 oktober 2015 vindt voor het eerst in een concertzaal de combinatie van een aaneengesloten workout op live muziek plaats in Nederland. In de Heineken Music Hall geeft fitnesscoach en danseres Margretha van de Laar samen met 12 professionele dansers een 2 uur durende workout. Dit onder begeleiding van een DJ en een 10-koppige live band.

De Workout Challenge is een nieuw sportevenement, overgekomen uit Amerika waarbij sport en entertainment wordt gecombineerd. Iedereen die houdt van bewegen en/of live muziek kan meedoen.

Op de beats van dance, pop en latin
Tijdens de workout komen verschillende muziekstijlen voorbij als latin, disco, dance en pop. Deze muziekstijlen volgen elkaar in snel tempo op. De show wordt zo opgebouwd dat de deelneemsters continu de juiste hartslag behouden. Dit voor het voorkomen van blessures en om toch de nodige calorieën te verbranden.

Workout Challange

Margretha van de Laar
Margretha werd als choreografe in 2012 Europees Kampioen Latin Dance Choreography en werd in dat jaar ook verkozen tot dansdocent van het jaar. Zij heeft eerder dergelijke events begeleid in Amerika en is dus ervaren op het gebied van de Workout Challenge: “Ik vind het fantastisch om dit event voor het eerst neer te zetten in Nederland. Het lijkt mij heel bijzonder om duizenden Nederlandse vrouwen letterlijk in beweging te brengen op live muziek.”

Gezamenlijk event
Het event wordt georganiseerd door Sanoma-titels VIVA, Flair, Grazia, Happy in Shape en KekMama. Zij richten zich op vrouwen tussen de 20 en 45 jaar, waarbij sporten, bewegen en gezond leven -allemaal op hun eigen manier- belangrijke pijlers zijn. Om zoveel mogelijk vrouwen op de been te brengen voor dit unieke event is gekozen om de handen ineen te slaan en gezamenlijk het evenement tot stand te laten komen.

Meer info en tickets: www.workoutchallenge.nl

Workout Challange 2015

Plaats een reactie