WNF Deals: leuk voor jou én goed voor de natuur

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) gaat tussen 23 januari en 10 februari 2012 helemaal los met aantrekkelijk WNF-deals. Sluit een deal en loop over de rode loper tijdens de premiere van de nieuwste film van Carice van Houten, laat je voicemail inspreken door Harm Edens of overnacht in de luxe van het Amstel Hotel. Leuk voor jezelf, maar ook goed voor de natuur. Want zo help je ook om een van de laatste échte Afrikaanse wildernissen te helpen beschermen.

Bijna drie weken lang sluit je aantrekkelijke deals op www.wnfdeals.nl. Je geeft een eenmalige gift, wordt donateur van het WNF en krijgt daar iets bijzonders voor terug. Zo kun je een Meet & Greet winnen met astronaut André Kuipers of een Limited edition T-shirt van modeontwerper Hans Ubbink. Wees er snel bij, want vol is vol en op is op. De opbrengst van de actie wordt gebruikt om een van de laatste stukken onmisbare wilde Afrikaanse natuur te redden: de Zambezi-rivier in Afrika.

Wildste cadeau voor de aarde
WNF voert deze actie omdat zij 50 jaar bestaat. Dat verdient een cadeau. Niet voor de natuurbeschermingsorganisatie zelf, maar voor de aarde en in het speciaal voor het stroomgebied van de Zambezi-rivier in Afrika. Deze ‘Mighty River’ stroomt door vijf landen en loopt door het leefgebied van prachtige wilde dieren zoals leeuwen, olifanten en zwarte neushoorns. Ook miljoenen mensen zijn van deze rivier afhankelijk. Maar het stroomgebied van de Zambezi –één van de laaste échte Afrikaanse wildernissen- wordt ernstig bedreigd door mijnbouw, stroperij, de bevolkingstoename en de vraag naar land.

Door een deal met het WNF te sluiten kan heel Nederland meedoen aan dit wildste cadeau voor de aarde: zorgen voor minder stroperij van dieren en betere bescherming van het stroomgebied van de Zambezi zodat een van de laatste stukken echte wilde Afrikaanse natuur niet verdwijnen. Bovendien krijg je er zelf iets leuks voor terug!

Bekende Nederlanders
Aan de actie werken de WNF-ambassadeurs Carice van Houten en André Kuipers mee. Ook de leden van het WNF Wereldteam zoals Diewertje Blok, Daniël Boissevain, Ferry Corsten, Ellen ten Damme, Harm Edens, Loretta Schrijver en Hans Ubbink komen in actie. Ook organisaties als het Amstel hotel, de Apenheul, Artis, Center Parcs, DeLaMar Theater, Efteling, Theater Figi, NBC Universal, Omniversum en het Spoorwegmuseum stellen gratis hun tijd of faciliteiten beschikbaar.

Meer informatie
www.wnfdeals.nl

Plaats een reactie