Wittekorst kaas om te kokkerellen

0
638

Castello® White is een lekkere wittekorst kaas met een zachte, milde smaak. Castello White kan uit het vuistje worden gegeten, maar is ook heerlijk op brood, cracker, toastjes en in combinatie met bijv. peer. Daarnaast is het ook zeer geschikt om te verwerken in sauzen of om te gratineren. Probeer ook eens stukjes Castello® White in een tomatensalade met verse kruiden. Of in een vers pastagerecht (zie recept).

Informatie
Castello White is verkrijgbaar in de supermarkt. Winkeladviesprijs Castello White 150 gram € 2,09.
Kijk voor meer informatie op www.arla.nl.

Recept: Verse Tagliatelle met Castello White (4 personen)
Ingrediënten
400 gram Tagliatelle
300 gram Castello White
150 ml. room
2 tomaten
1 kleine ui
1 bosje rucola
2 eetlepels pijnboompitten
peper en olijfolie

Bereiding
Kook de Tagliatelle en laat deze goed uitlekken. Tomaten ontvellen, ontpitten en in blokje snijden. Rucola wassen en grof snijden. Ui in blokjes snijden. In een grote pan de ui in olijfolie aanbraden tot deze glazig is. Dan de tagliatelle toevoegen, samen met de, in blokjes gesneden Castello White en de room. Daarna de blokjes tomaat en de rucola toevoegen. Dat alles kort verwarmen en naar smaak peper en zout toevoegen. De pijnboompitten in olijfolie roosteren en over de pasta verdelen.