Winterwonderlove bij de ijsbaan van Rembrandtplein

Love life, Fight cancer is onderdeel van KWF kankerbestrijding. Fight cancer richt zich op jong volwassenen tussen de twintig en veertig jaar. Wij willen met Fight cancer graag meer onder de aandacht brengen om zo meer naamsbekendheid te creëren en uiteraard donateurs te werven. Veel mensen van de doelgroep waar wij ons op richten weten dat KWF kankerbestrijding bestaat, maar hebben geen idee van wat Fight cancer inhoudt. Dit gaan wij onder de aandacht brengen door middel van een Winterwonderlove Event op Rembrandtplein in Amsterdam waar we informatie verstrekken over de organisatie en waar Fight cancer voor staat.

WINTERWONDERLOVE
Op woensdag 21 december is het zo ver. Wij, vijf studenten van Hogeschool Utrecht hebben de taak om dit evenement tot een succes te promoveren. In de avond zal de glühweinbar omgetoverd worden tot een ware club/disco. Dj’s gaan draaien voor het goede doel, waarbij Dj Scott, Duane Franklin en Dj Dominic Silver van de partij zullen zijn. Ook zal er een veiling plaatsvinden, waarbij een man of vrouw geveild wordt en op date gaat met de hoogste bieder. De opbrengst hiervan zal naar het goede doel gaan. De drie paren met het hoogste bod vallen in de prijzen. De toegang tot Winterwonderlove zal op deze avond geheel gratis zijn.

De gehele dag staat in het teken van Fight cancer en willen daarvoor zoveel mogelijk donateurs werven en geld ophalen om de kwaliteiten voor onderzoeken te verbeteren en voort te kunnen zetten. Kom daarom massaal op 21 december naar het Rembrandtplein en fight for your date en steun hiermee Fight cancer in het gevecht tegen kanker!

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.facebook.com/#!/winterwonderlove