Willaboo doorbreekt taboe op seksartikel voor mannen

Terwijl het merendeel van de vrouwen in Nederland een vibrator heeft of er wel eens eentje gebruikt, rust op seksartikelen voor mannen nog vaak een taboe. De Willaboo, een nieuw erotische speeltje voor mannen, wil dat taboe doorbreken.

Uit verschillende nationale en internationale onderzoeken van de afgelopen jaren blijkt dat vrouwen seksspeeltjes steeds normaler vinden. De meeste mannen hebben er geen, maar zijn wel nieuwsgierig om er een keer eentje te proberen.

Dat gegeven was voor Thijs Ouwerschuur van Willaboo Company BV reden om een opblaasbaar seksartikel voor mannen op de markt te brengen, voor eenmalig gebruik. ,,Mannen hebben wel interesse in producten voor hun privéfeestje, maar dan moeten die geen ‘gedoe’ geven. Ze zoeken een ‘neutraal’ product dat extra sensatie geeft en dat je zorgeloos in huis kan halen voor een normale prijs,” legt hij uit. ,,En in schoonmaken hebben ze geen zin.”

Als productontwikkelaar en marketingspecialist heeft hij meerdere producten ontworpen om op de markt te brengen, variërend van een apparaatje dat ballonnen dichtknoopt tot een spel dat deelnemers een fotografisch geheugen geeft voor cijfers. ,,De Willaboo past toevallig in de markt voor seksartikelen. Wij denken dat het heel groot kan worden,” stelt Ouwerschuur.

Uit een onderzoek van Durex bleek dat wereldwijd 27 procent van de vrouwen een vibrator bezit. In Nederland worden er twee miljoen per jaar verkocht. Van de vrouwen tussen de 25 en 34 jaar bezit 74 procent er een. In al die onderzoeken komen de mannen er bekaaid af: slechts 10 procent van hen probeert wel eens een seksartikel.

Volgens Ouwerschuur denken mannen bij seksartikelen nog vaak aan de bekende opblaaspop. ,,Daarmee willen ze niet gevonden worden, want zo’n pop wordt gezien als ‘vervanging voor’. Het suggereert dat ze geen vriendin kunnen regelen en een beetje treurig zijn. Vrouwen beschouwen hun speeltjes veel meer als ‘leuk erbij’. Bij hen zie je steeds meer acceptatie in het gebruik ervan. Ook zie je dat mannen daar heel relaxed over doen. Het is nu tijd dat mannen een inhaalslag maken en zich op dit gebied gaan emanciperen.”

Met de Willaboo brengt hij een nieuw, verrassend en opblaasbaar seksartikel voor mannen op de markt. ,,Willa betekent in Engelse staattaal ‘ongelooflijk coole en mooie vrouw’ en Boo betekent ‘mijn vriendin’,” verklaart hij de naam.

De Willaboo heeft een eenvoudig en effectief ontwerp. Bij het opblazen ontstaat een binnen-buis in het ontwerp die een zachte, strakke sensatie geeft tijdens gebruik. Opgeblazen meet een Willaboo 24 x 10 cm. Het artikel is ontwikkeld voor eenmalig gebruik, om altijd goede hygiëne te geven en geen gedoe te hebben met schoonmaken. Ze worden per stuk gesealed, per 5 stuks verkocht en geleverd in een verpakking die niet als seksartikel herkenbaar is.

Meer informatie:
http://willaboo.com

Plaats een reactie