Wij vrouwen willen vaker seks!

0
1633

Zijn het tegenwoordig de mannen die zich er met smoesjes als ‘hoofdpijn’ vanaf maken als ze geen zin in seks hebben?

SEXFotocredits: Jean Koulev (cc)

Het lijkt er wel op volgens de opvallende cijfers in de seksenquête onder lezeressen van het blad VROUW. Want ook al hebben we gemiddeld één keer per week seks met onze partner: een groot deel van onze lezeressen (23%) vindt dat te weinig.

Over het algemeen vreeën ze namelijk vroeger vaker (31% veel vaker en 47% iets vaker). En maar liefst 22% vond seks met een eerdere partner beter.

We geven ons seksleven gemiddeld een 7 en dat is op zich een ruime voldoende. Maar als het om zoiets belangrijks gaat als pret in bed, is het geen cijfer om heel opgewonden van te raken. Zit ons seksleven in het slop? Is de lustpil voor vrouwen de beste uitvinding sinds het wiel? Of vinden we seks gewoon niet zo belangrijk? Honderden VROUW-lezeressen (tussen de 18 en 67 jaar) geven in VROUW magazine 4, dat komend weekend verschijnt, een intiem kijkje tussen de lakens.

Beschuitje eten met George Clooney
Maar liefst 36% van de vrouwen fantaseert weleens over seks met een ander dan hun eigen man. Bovenaan staat nog steeds Nespresso-man George Clooney als favoriete bedpartner. De tweede plaats zouden VROUW-lezeressen zich graag tegen het strakke danslijf van Jan Kooijman vlijen. En als derde laat de ruwe bolster van Barry Atsma onze VROUWenharten sneller kloppen. Daarentegen staat Emile Ratelband met stip op nummer één van de mannen met wie we het nooit zouden willen doen.

Meer seksfeitjes
– 35% heeft meerdere keren per week seks
– Aan de andere kant doet 12% ‘het’ bijna nooit
– 28 % doet weleens ‘alsof’
– 18% vindt dat het wel wat langer mag duren allemaal
– Ondanks alles voelt maar liefst 85% zich bemind door de partner
– Killing voor het libido? Een slechte hygiëne en sokken dragen in bed

Nieuwsgierig naar meer seksfeiten? Lees het in VROUW magazine, komend weekend bij De Telegraaf.

Vorig artikelRecept van verpleegkundige net zo goed als dat van arts
Volgend artikelWaar is de spoorwegpolitie gebleven?
Telegraaf Media Nederland is dé marktleider in media met ruim 100 internetsites, minstens zo veel printtitels, én diverse productiehuizen. Telegraaf Media Nederland is daarnaast de uitvinder van Crossmediaal Programmeren ©. Telegraaf Media Nederland omvat een groot deel van de Nederlandse activiteiten van TMG (Telegraaf Media Groep), onder andere de media van Uitgeversmaatschappij De Telegraaf (dagblad, tijdschriften, websites en mobiele sites), de regionale kranten van HDC Media, huis-aan-huisbladen door Holland Combinatie, alsmede de producten en arbeidsmarktgerelateerde evenementen van Basismedia, uitgever van o.a. Sp!ts. Daarnaast voert Telegraaf Media Nederland succesvolle websites op het gebied van nieuwsverspreiding (landelijk en regionaal), het samenbrengen van vraag- en aanbod, dating, communitysites en is zij actief in TV-productie.