Wie wordt Miss Natural 2013?

Plofkippen, light-producten, paardenvlees, E-nummers, vleeswaren met suiker… Onze voeding komt steeds meer in het nieuws. En niet voor niets. Want hoe gezond zijn onze dagelijkse boodschappen nog als we de ingrediënten en oorsprong eens goed onder de loep nemen?

Miss Natural

Natuurlijk eten – en leven – lijkt de enige manier om ervoor te zorgen dat we wel de juiste ingrediënten en voedingsstoffen binnenkrijgen. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen een natuurlijke levensstijl aanhangen. Zo ook de 24 vrouwen zich kandidaat stelde voor de Miss Natural Awards 2013 die op zaterdag 20 april 2013 uitgereikt zullen worden op landgoed Drakenburg in Baarn.

Niet alles wat in de supermarkt ligt is gezond
We kunnen er nu eenmaal niet meer zomaar van uit gaan dat alles wat in de supermarkt ligt en in de horeca wordt aangeboden goed voor je is. Wie natuurlijk eet, weet dit, en kijkt kritisch naar elk product. Natuurlijke voeding en een natuurlijke levensstijl winnen steeds meer aan populariteit in ons land. Een evenement als de Miss Natural Awards trekt ook niet voor niets zoveel aandacht en bezoekers.

Eva van ZeelandEva van Zeeland initiatiefnemer van Miss Natural.

Eva van Zeeland is in 2011 met het platform MissNatural.nl begonnen, omdat ook zij merkte dat er een steeds grotere belangstelling kwam voor natuurlijke voeding en verzorgingsproducten. Sindsdien groeit het aantal leden en bezoekers van de site, evenals het aantal volgers via social media, nog elke maand zienderogen. In 2012 werden de Miss Natural Awards voor het eerst georganiseerd Eva van Zeeland. Dit was zo’n groot succes, dat ze besloot om voor de tweede keer een ruimere locatie te zoeken.

Eva van Zeeland over Miss Natural Awards 2013

Miss Natural Awards 2013
De tweede Miss Natural Award uitreiking vindt plaats op zaterdag 20 april 2013, dit keer op Landgoed Drakenburg te Baarn. De dag staat geheel in het teken van de natuurlijke levensstijl. Je kunt er andere vrouwen ontmoeten die jouw interesse delen, evenals de redactie van MissNatural.nl, interessante workshops volgen van inspirerende sprekers en daarnaast ook nog eens heerlijk genieten van lekker eten en drinken – puur natuur! – en een fantastische omgeving. En niet te vergeten de uitreiking van de Miss Natural Awards 2013!

Stem op jouw favoriete Miss Natural
De kandidaten voor Miss Natural 2013 maken kans op prachtige prijzen. De hoofdprijzen zijn:

  • Een studie naar keuze van Sonnevelt Opleidingen, t.w.v. €1500,-
  • Een geheel verzorgd weekend Yoga Festival op Terschelling t.w.v. €500,-
  • Een titanium slowjuicer van Versapers t.w.v. €319,-

De top 3 winnaars krijgen bovendien €100,- euro aan boodschappen cadeau bij EkoPlaza. Behoor je tot de top 10 finalisten van de Miss Natural Awards 2013, dan ga je naar huis met een boodschappenpakket, t.w.v. €40,- van het 100% biologische merk Bio+.

Stemmen kan tot 20 april 2013 via www.missnatural.nl

Miss Natural logo beeld

Plaats een reactie