Wie wil ruilen van baan?

Jobswop helpt bij het vinden van werk dichter bij huis. Op www.jobswop.nl kunnen mensen die dichterbij huis willen werken kennis maken met mensen die tijdelijk of permanent van baan willen wisselen.

Via de site kunnen mensen die van baan willen wisselen meer informatie delen over de functie-inhoud en de eventueel nieuwe werkomgeving. Indien men over wil gaan tot een Jobswop worden HR/P&O ingeschakeld voor een volgende stap.

Op de huidige arbeidsmarkt wordt met Jobswop in één keer een nieuwe categorie banen aangeboord: banen die nu zijn ingevuld, maar uitgewisseld zouden kunnen worden.

Het onderscheidende van Jobswop is dat juist medewerkers zelf het initiatief nemen en het eerste contact met elkaar leggen. Dit levert veel op voor zowel werknemer als werkgever, in termen van tijd, kostenreductie, hernieuwde werkvreugde, terwijl investeringen beperkt blijven.

Deelnemen
Aanmelden bij Jobswop is eenvoudig. Na gratis registratie op website kan men direct rondkijken naar de mogelijkheden die er zijn. Is de interesse gewekt? Dan legt men zelf het eerste persoonlijk contact via de interne Jobswopmail.

Om meer te weten te te komen over de beste balans tussen werk en privé kan er een zelftest gedaan worden op www.jobswop.nl 

Plaats een reactie