Wie is de beste groenteman van Nederland?

Alle groentemannen van Nederland kunnen zich weer inschrijven voor de Verkiezing Beste Groenteman van Nederland 2014-2015.

Beste groenteman van Nederland. Uitnodiging Pauw

Er is dit jaar een aantal vernieuwingen doorgevoerd met betrekking tot de eerste ronde en de finale van de verkiezing.

Verkiezingswedstrijd
Het belooft weer een mooie wedstrijd te worden, waarbij zowel de gevestigde als de ambulante handel zullen gaan strijden voor de titel ‘Beste Groenteman van Nederland‘. Nieuw dit jaar is dat door samenwerking met het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC), die al enige jaren de organisatie verzorgt van Bakker met Ster en Slager met Ster, alle deelnemers een ‘mysterybezoek’ en een kraam/winkelbeoordeling krijgen van een winkelbeoordelaar. Daarop volgt een tweede bezoekronde aan de top 20. Vervolgens bezoekt een vakjury de top 10.

Halve finale en finale
Dan volgt begin september 2014 – middels een feestelijke bijeenkomst – de halve finale bij Peka Kroef, waarin de zes finalisten (drie gevestigd en drie ambulant) bekend worden gemaakt. Zij zullen zich gaan opmaken voor de vakwedstrijden tijdens de finale. Deze zal dit jaar niet op de beurs AGF Detail plaatsvinden, maar in de professionele keuken van Rational in Almelo onder begeleiding van SVO Vakopleiding Food.

Feestelijke bekendmaking winnaars
De groenteman, gevestigd en ambulant, die na alle rondes de meeste punten heeft behaald, wordt de winnaar van de verkiezing en mag zich het hele jaar ‘De Beste Groenteman van Nederland‘ noemen. Beide winnaars krijgen als bijzondere prijs van het GroentenFruitHuis voor een jaar een lidmaatschap op het AGF Trendcafé cadeau. De datum en locatie van de feestelijke bekendmaking van de winnaars zijn al bekend: dinsdag 30 september 2014 in het Expo gebouw te Houten op de eerste dag van de beurs AGF Detail!

Trots op uw ambacht?
Doe dan mee aan de verkiezing Beste Groenteman van Nederland 2014! U kunt zich geen betere promotie voor uw zaak wensen en u haalt ook nog eens het beste uit uw medewerkers.

Aanmelden
U kunt zich tot 25 april 2014 aanmelden via www.bestegroenteman.nl. Doe het vandaag nog, want de eerste 40 aanmeldingen zijn gratis!

Plaats een reactie