Wicked Wedge, comfortabele ruggensteun op strand of camping

Het bedrijf Beach Essentials uit Brielle introduceert in Nederland het opblaasbaar loungekussen Wicked Wedge. Dit loungekussen – dat in Engeland al een succes is gebleken – zou zomaar een tophit kunnen worden, als het gaat om nieuwe zomeraccessoires.

De Wicked Wedge, die al voor twee tientjes kan worden aangeschaft, is hiermee een betaalbaar en gebruiksvriendelijk zomerproduct dat uitermate comfortabel is bij een bezoek aan het strand, muziekfestival, picknick of park.

De voordelen van Wicked Wedge
Bij de Wicked Wedge zit men als gebruiker op een waterdichte mat. Dit zorgt ervoor – nadat het kussen zonder veel moeite is opgeblazen – dat het kussen nimmer wegschuift en zijn functie als ondersteuning in de rug continu behoudt. Vanwege de waterdichte mat is gebruik buitenshuis bij een vochtige ondergrond geen enkel probleem.
Het zitcomfort maakt de Wicked Wedge – die vanwege de compacte afmetingen en het lichte gewicht gemakkelijk in rugzak of tas is mee te nemen – tot een letterlijk ruggensteuntje op locaties waar geen stoelen voorhanden zijn.

Importeur John den Daas van Beach Essentials vertelt: “Het is niet alleen gemakkelijk en voordelig. Het fysieke voordeel is zeker zo belangrijk. Het ergonomisch ontwerp van het kussen biedt steun in de onderrug en voorkomt rugklachten, zeker als men de gehele dag op strand of festivalterrein bivakkeert.”

Wicked Wedge – voor binnen- en buitengebruik
Het opblaasbaar loungekussen is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is niet alleen handig voor op het strand, camping, park of tijdens een muziekfestival of picknick, ook binnenshuis heeft de Wicked Wedge zijn waarde. In de kinderkamer kan het binnen een oogwenk worden gebruikt als zitkussen; voor volwassenen is het ideaal in bed tijdens het lezen of tv kijken. Ook voor backpackers en rugzaktoeristen blijkt het loungekussen een aangename reisgenoot.

Het opblaasbaar loungekussen – dat in de zon niet heet wordt en gemakkelijk is af te spoelen – is binnen 2-3 dagen uit voorraad leverbaar in 4 kleuren (blauw, grijs, roze en zwart). Indien gewenst kan de Wicked Wedge met tekst of bedrijfslogo worden geleverd. Bij grotere aantallen is de Wicked Wedge leverbaar in elke PMS-kleur.

Meer informatie kan worden verkregen via www.opblaasbaarloungekussen.nl.

Plaats een reactie