WeWoThom: Kleinste mobiele pijntherapie ter wereld biedt uitkomst bij artrosepatiënten

Nieuwe medische producten en slimme systemen zijn nodig omdat Nederland in een rap tempo vergrijst. Over enkele jaren komt de zorgsector handen tekort. Apparaten moeten zorgtaken gaan overnemen.

WeWoThom springt hier op een goede manier op in met WeWoThom Premium, de kleinste mobiele pijntherapie ter wereld. De WeWothom premium is een kleine uitvoering van de succesvolle hoge-frequentietherapie, waarmee patiënten die lijden aan artrose, artritis, rug- en gewrichtspijn, zichzelf kunnen helpen. Nadat het eerder succesvol werd geïntroduceerd op onder andere de Duitse, Zwitserse en Amerikaanse markt, is het vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Wat is WeWoThom Premium?
Het principe, dat werkt met elektromagnetische frequenties en al sinds 1994 in ziekenhuizen wordt toegepast, is ingebouwd in een minuscuul apparaat dat slechts 15 gram weegt. Deze is niet groter dan een twee euro munt en wordt eenvoudig met twee elektroden op de huid rondom de pijnlijke plek bevestigd. Door de afmetingen kan het, op elk gewenst moment, discreet onder kleding worden gedragen. Het valt niet op, werkt zonder medicijnen en heeft geen bijwerkingen. Moesten patiënten tot voor kort nog voor een behandeling naar het ziekenhuis, nu kan een artrosepatiënt zichzelf eenvoudig thuis helpen als aanvulling op een doktersbehandeling.

Voor wie is WeWoThom Premium?
Het apparaat helpt met name artrose- en artritis patiënten van hun pijn af. Ook sporters met rug- en knieklachten en vrouwen met menstruatiepijnen hebben er baat bij.

Wat doet WeWoThom Premium?
WeWoThom werkt met elektromagnetische frequenties tussen 4 kHz en 14 kHz . Hierdoor worden de cellen gestimuleerd, wat een betere onderlinge samenwerking en uiteindelijk een betere coördinatie tussen de cellen tot stand brengt. Hierdoor wordt de stofwisseling bevorderd. Ontstekingen worden daardoor snel verminderd. De patiënt, die lijdt aan zware gewrichts- en rugpijn, kan al relatief snel bevrijd worden van de pijn. Als de pijn eenmaal verdwenen is, kan weer meer lichaamsbeweging mogelijk worden. Hierdoor worden de reguleringsprocessen bevorderd. Het kraakbeen in het pijnlijke gewricht wordt weer “gemasseerd”. Hierdoor kan een patiënt in beweging blijven. Dit bewijst dat WeWoThom Premium succesvol kan zijn in vele gevallen waar sprake is van een ontstekingsproces.

Nieuwe mogelijkheden: mobiliteit en leven zonder pijn door WeWoThom Premium
Artrose- en artritispatiënten worden door het gebruik van de WeWoThom niet blijvend van de pijn verlost omdat het ontbreken van kraakbeen nu eenmaal niet te herstellen is. Maar door dagelijks enkele uren de WeWoThom te gebruiken kan deze groep van patiënten wel pijnvrij leven en een balans vinden om in beweging te blijven.

Wilt u meer informatie over het apparaat: www.wewothom.nl

Plaats een reactie