Wervelkolom chirurgie, mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen

De Stichting Vrienden van ZGT Hengelo organiseert op maandag 22 november 2010 in samenwerking met het ziekenhuis een informatieavond over wervelkolom chirurgie, mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen.

Spreker is M.E. Havinga, orthopedisch chirurg, Orthopedisch Centrum Oost Nederland (OCON). De bijeenkomst start om 19.30 uur in de Albert Schweitzerzaal en eindigt 21.00 uur.

Wervelkolom chirurgie is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Mede door nieuwe hightech materialen en toepassingen, waaronder computer geassisteerde schroefplaatsing en sleutelgat operaties bij wervelbreuken, is er voor steeds meer patiënten een succesvolle behandeling mogelijk. Tijdens de presentatie zal aan de hand van animaties en operatiebeelden een beeld worden gegeven van de mogelijkheden binnen OCON.

Na de lezing is er voldoende tijd om vragen te stellen. De toegang is gratis. Aanmelding en informatie via communicatie@zgt.nl of 074 – 2 905 212.

ZGT heeft ziekenhuizen in Almelo en Hengelo.

3 gedachten over “Wervelkolom chirurgie, mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen”

 1. Goedenavond,

  Ik vraag mij af of er ook herniaoperaties bij jullie mogelijk zijn.
  Zou graag maandag week 51 worden geholpen.
  Hoe moet ik handelen? Ben in behandeling geweest in het Antonius ziekenhuis te Gronau met injecties. Dit heeft niet geholpen en de pijn verergerd. Heb een Duitse huisarts en ben verzekerd bij Menzis.
  Door mijn werkzaamheden, ondernemer en dus zelfstandig, wil ik zonder veel geloop van dokter naar dokter worden geholpen.

  Hoogachtend,
  GJMM Rensen

  Beantwoorden

Plaats een reactie