Wereld Tai chi dag op zaterdag 27 april 2013

Op zaterdag 27 april 2013 is het Wereld Tai Chi Dag. In meer dan 65 landen, verspreid over de hele wereld, komen mensen tussen 10.00 en 11.00 uur samen om Tai Chi te beoefenen.

Traditionele Tai Chi Chuan

Via de verschillende tijdzones ontstaat zo een 24-uurs golf van Tai Chi die de hele wereld rond gaat, als een wave door een stadion.

Omdat dit overal op publieke locaties gebeurt, is Wereld Tai Chi Dag niet alleen bijzonder voor beoefenaars, maar ook een ideale kans om eens kennis te maken met deze oude Chinese bewegingsleer.

Balans, energie & gezondheid voor iedereen
Wereldwijd doen maar liefst 300 miljoen mensen aan Tai Chi / Qigong. Dat is niet voor niets. Het heeft bewezen gunstige effecten op vitaliteit, immuunsysteem en stressreductie. Tegelijkertijd zorgt het voor een ontspannen en zelfbewuste grondhouding. Het leren van de vloeiende bewegingen is bovendien heel leuk om te doen. De nadruk ligt daarbij op coordinatie en ontspanning, niet op spierkracht. Daarom kan vrijwel iedereen het beoefenen, ongeacht leeftijd of fysieke conditie.

Art of Chi

Op Wereld Tai Chi Dag verplaatst Art of Chi, school voor Chinese bewegingsleer, de lessen naar het park aan de Coehoornsingel in Zutphen en stelt ze open voor alle belangstellenden. U bent op zaterdag 27 april 2013 van harte welkom tussen 10.00 – 11.00 uur en de toegang is gratis.

Meer informatie
www.artofchi.nl
www.worldtaichiday.org
www.worldhealingday.org

Plaats een reactie