Opening Welzorg winkel in Den Bosch

De wethouder verantwoordelijk voor Gezondheid, Mw. J. Eugster-Van Bergeijk, opent eerste winkel vol welzijn in Den Bosch. Op 10 april opent Welzorg namelijk haar eerste winkel met hulpmiddelen op het gebied van wonen, werken, actief en mobiliteit. In de 1000m2 grote winkel aan de Rietveldenweg 51 in Den Bosch kan iedereen rechtstreeks terecht voor scootmobielen, (actief) rolstoelen, rollators, badliften, hoog/laag bedden, sta-op-stoelen, aangepaste auto’s en andere artikelen die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Nergens anders in Nederland vindt u zo’n breed aanbod aan hulpmiddelen.

Arjan van Eck, RetailManager bij Welzorg: “In de winkel draait alles om het welzijn van onze klant. Onze deskundige medewerkers brengen zorgvuldig de wensen in kaart en laten zien welke middelen daar het beste bij helpen. In verschillende prijsklassen en zonder ingewikkelde procedures. En allemaal onder één dak, zodat onze klant in één keer geholpen is. Indien gewenst komen wij op afspraak ook bij onze klanten thuis.”

Van Eck is ervan overtuigd dat Welzorg met deze winkel antwoord geeft op de veranderingen in de zorgmarkt. “Door de druk op het stelsel worden steeds meer eigen bijdragen van de mensen zelf verwacht. Bovendien willen mensen – met de juiste hulpmiddelen – zo lang mogelijk doorleven zoals ze gewend zijn. In onze Welzorg-winkel kan iedereen daarom direct terecht voor een oplossing die optimaal bij zijn persoonlijke situatie past”, aldus van Eck.

Vanzelfsprekend wordt er een feestelijk tintje aan de opening gegeven. We hebben een speciale openingsactie met scootmobielen en sowieso ontvangt elke bezoeker een PlusMagazine cadeau.

Plaats een reactie