2 splinternieuwe Wellness Resorts in Arcen

Het gebied rondom Vakantiepark Klein Vink, mede bekend om zijn Thermaalbad Arcen, krijgt een passende aanvulling met Residence Klein Vink en Residence Arcen Spa. Arcus Resorts start vanaf zaterdag 3 april op de projectlocatie in Arcen met de verkoop van deze 2 splinternieuwe Wellness Resorts.

De verkoopdagen in Arcen staan in het teken van de lancering van Residence Klein Vink en Residence Arcen Spa. Tijdens deze happening (3, 4, 5 en 10, 11 april) kunnen bezoekers ook informatie krijgen over andere projecten, zoals o.a. Landgut und Wellness Resort Bad Bentheim, Residence Wijngaerde, Chaletpark ’t Wolfsven, Ferien und Golf Resort Cochem en Bospark Lunsbergen. Iedereen is tussen 10.30 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen.

Residence Klein Vink – Luxe recreatievilla’s in een gethematiseerde omgeving
Het bestaande Roompot Vakantiepark Klein Vink wordt uitgebreid met 100 luxe recreatievilla’s. Door de keuze uit verschillende accentkleuren die terugkomen in gevelbeplanking, kozijnen en luiken ontstaat een zeer gevarieerd vakantiepark met een luxueuze uitstraling. De villa’s zijn gesitueerd op ruime kavels van 380 m² t/m 2.111 m² en worden ingedeeld voor 4, 6, 8 of 16 personen. Prijzen vanaf € 158.900,- v.o.n. (excl. BTW en inventaris). Villa’s zijn geschikt voor zowel recreatief eigen gebruik als voor verhuur via Roompot Vakanties met aantrekkelijke rendementen.

Residence Arcen Spa – Luxe chalets met eigen “look and feel”
Residence Arcen Spa is 10 hectare groot. In dit gebied worden verspreid over verschillende fasen en meerdere jaren 245 kavels en chalets gerealiseerd. Inmiddels zijn er 20 chalets opgeleverd, verkocht en klaar voor bezichtiging. De kavels hebben een grootte van ca. 150 m² tot 300 m². De chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en inclusief kavel te koop vanaf € 67.000,- v.o.n. (excl. BTW) Het is ook mogelijk om een vrije kavel te kopen en in overleg een eigen chalet te plaatsen. Chalets zijn geschikt voor zowel recreatief eigen gebruik als voor verhuur via Roompot Vakanties met aantrekkelijke rendementen.

Het Arcus Resorts label…..transparant en betrouwbaar
Arcus ontwikkelt recreatieparken op basis van jarenlange ervaring en in nauwe samenwerking met betrouwbare ondernemingen en specialisten. Het Arcus Resorts label stelt hoge eigen op het gebied van ontwerp, verhuur en verkoop. Arcus Resorts biedt een compleet product. Zo worden de recreatiewoningen volledig ingericht en gereed voor verhuur of gebruik opgeleverd. Daarnaast kunnen alle aspecten rondom verhuur, beheer en onderhoud, inclusief de bijbehorende financiële aspecten worden geregeld.

Arcus Resorts staat garant voor complete ontzorging, van ontwikkeling tot exploitatie….een belegging met een minimale belasting en een maximaal resultaat!

Plaats een reactie