Welke wethouder durft mee met een thuiszorgmedewerker?

TSN Thuiszorg nodigt wethouders en gemeenteambtenaren uit om in de Week van zorg en welzijn, 10 t/m 15 maart 2014, met een thuiszorgmedewerker op pad te gaan.

Week van Zorg en Welzijn

Doel is om te ervaren hoe het is om in de thuiszorg te werken en om te zien wat thuiszorg voor cliënten betekent.

De komende tijd verandert er het één en ander in het zorglandschap, waarbij veel verantwoordelijkheden bij de gemeente komen te liggen. De uitnodiging geldt voor alle wethouders in het land: van Groningen tot en met Nijmegen en van Enschede tot en met Hoorn. Bij alle regionale TSN-vestigingen in het land staan medewerkers klaar om met wethouders en gemeenteambtenaren op pad te gaan.

In de Week van zorg en welzijn openen vele zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor het grote publiek. Naast ziekenhuizen, verpleeghuizen en zorginstellingen doet ook TSN Thuiszorg mee.

Om te laten zien hoe zorg echt werkt, nodigt TSN wethouders en gemeenteambtenaren uit om kennis te maken met de praktijk. Door op pad te gaan met een medewerker voor huishoudelijke hulp of een medewerker verpleging en verzorging, kunnen zij ervaren hoe het is om in de thuiszorg te werken. Ook kunnen zij zien hoe thuiszorg voor cliënten het verschil maakt.

Meedoen?
Bent u wethouder of gemeenteambtenaar en wilt u wel eens weten wat onze thuiszorgmedewerkers precies doen? Kunt u daar een uur of meer voor vrijmaken? Meld u dan aan bij: TSN Thuiszorg, 0546-486440.