Welke voeding past bij jouw kat?

Katten zijn ontzettend populair als huisdier in Nederland. Het zijn echte gezelschapsdieren die in allerlei soorten en maten voorkomen. Ze bieden veel gezelligheid en het houden van katten heeft een positieve invloed op de gezondheid van mensen.

Gezondheid
Als kattenliefhebber wil je natuurlijk je huisdier zo lang mogelijk gezond houden. En hoewel gezondheid soms een kwestie van geluk is, heb je zelf ook veel invloed op de gezondheid van je kat. Allerlei aandoeningen en ziekten kunnen voorkomen worden door goede huisvesting, verzorging en met name voeding.

kat

Voeding
Katten zijn van nature vleeseters. Voor een kat is het daarom belangrijk om vlees binnen te krijgen, anders gaat het dier essentiële voedingsstoffen missen. In een complete voeding zit alles wat je kat nodig heeft. Er is apart voer voor bijvoorbeeld kittens, senioren en binnenkatten.

PERFECT FIT™
Een merk dat rekening houdt met deze specifieke voedingsbehoeften van katten is PERFECT FIT™. Iedere kat heeft namelijk haar eigen karakter, gedrag en fysieke gesteldheid die passen bij haar levensfase. Of het nu gaat om een actieve buitenkat, een luie binnenkat of de oudere kat. Ze hebben allemaal hun eigen voeding nodig, die specifieke gezondheidsproblemen kan helpen voorkomen.

kat

Assortiment
Het assortiment van PERFECT FIT™ is samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Elke variant kattenvoer is daarom afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de verschillende kattentypes.

Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en smakelijke ingrediënten. De voeding bevat hierdoor alle voedingswaarden die je kat nodig heeft. Het assortiment bevat zeven varianten hoogwaardige droogvoeding.

Voedingsadvies
Iedere kat heeft zo een eigen karakter. Geen twee katten zijn hetzelfde. Als je wilt weten welke voeding het beste past bij jouw kat, doe dan de voedingscheck. Zo vind je eenvoudig het juiste voer dat past bij jouw kat.

Expertise
Het Engelse onderzoekscentrum Waltham, autoriteit op het gebied van huisdierenvoeding, is al meer dan 65 jaar de drijvende kracht achter de producten van PERFECT FIT™.

In het onderzoekscentrum worden ongeveer 250 honden, 600 katten en 200 vogels verzorgd. Medewerkers doen dagelijks hun uiterste best om deze dieren optimaal te verzorgen, zodat ze in een ontspannen en stressvrije omgeving leven.

kat

Door een huiselijke atmosfeer na te bootsen, leren de onderzoekers hoe huisdieren zich gedragen en wat hun behoeften zijn. De uitkomsten van deze onderzoeken worden vervolgens direct gebruikt om de verantwoorde dierenvoeding verder te optimaliseren.

Proefverpakking
Heb je een keuze gemaakt, dan kun je deze nu ook uitproberen. Op de website van PERFECT FIT™ kun je gratis een proefverpakking aanvragen, zodat je deze hoogwaardige voeding aan je kat kunt voorschotelen.

De producten van PERFECT FIT™ zijn verkrijgbaar in de supermarkt, dierenspeciaalzaak, tuincentra en online.

Meer informatie
www.perfect-fit.nl

Plaats een reactie