Weight Watchers Lifestyle boek groot succes

De vernieuwingen bij Weight Watchers werpen hun vruchten af. Amper 2 weken na verschijning zijn al 16.500 exemplaren verkocht van van het eerste Lifestyle boek ‘In lijn met je leven’ en is het boek aan de eerste herdruk toe. Het boek heeft een verrassende insteek, ruim informatieaanbod, prettige leesbaarheid en is toegankelijkheid voor lezers allerhande.

Het frisse, lekker lezende boek, laat de lezers kennismaken met de eigentijdse wereld van Weight Watchers, de afslankmethode en de wetenschap achter het ProPoints programma. Maar dat is niet alles! Het boek toont ook de menselijke kant van Weight Watchers: aangrijpende verhalen en succesverhalen vol zelfvertrouwen van mensen die zich dankzij een blijvend gewichtsverlies en gedragsverandering super goed in hun vel voelen.

Ook bevat het boek maar liefst 300 lekkere, lichte en uitgebalanceerde recepten. Het boek biedt de lezers een totaalpakket van 350 pagina’s boeiend leesvoer. Ook laat het niet-kenners van het Weight Watchers programma toe een blik te werpen in het Weight Watchers universum en getuige te zijn van wat een verandering in levensstijl kan meebrengen. Deze toegankelijkheid voor iedereen en de aantrekkelijke layout zijn ongetwijfeld een van de redenen van het grote succes van dit boek. Het is nu eenmaal ‘In lijn met je leven’.

Plaats een reactie