Wat zal ik aantrekken? Je iPad weet het!

Vanaf dinsdag 31 juli 2012 is de gratis Styletoday iPad app in de App Store verkrijgbaar. En daarmee heb je op je tablet het allerbeste op het gebied van fashion en beauty direct binnen handbereik. Met de laatste trends, dagelijkse outfitsuggesties en alle tips en tricks waarmee je het beste uit je garderobe haalt.

Fashion- en beautyplatform Styletoday heeft al een website en twee iPhone apps. Nu is er dus ook een iPad app waarin de meest populaire rubrieken van de site op overzichtelijke en inspirerende wijze gepresenteerd worden. Met de gratis app heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week overal toegang tot het allerbeste van Styletoday.nl.

De Styletoday app in het kort:
– Het laatste nieuws op het gebied van fashion en beauty: van dagelijks vers nieuws tot de trends. Altijd zo dat je precies ziet hoe je de catwalktrends zelf kunt dragen.
– Beauty: alles over make-up, nagellak, trends voor je huid en celebrity looks.
– Haar: alle trendkapsels, tips voor mooi haar en celebrity looks.
– Curved: speciaal modeadvies voor vrouwen vanaf kledingmaat 40.
– 365 dagen per jaar een nieuwe outfitsuggestie: what to wear. Op de iPad nu met unieke bewaarfunctie voor alle outfits die je te gek vindt.
– Speciale fashionhoroscoop met een op maat gemaakte kledingtip voor elk sterrenbeeld.
– Video’s: van modeshows tot winkelopeningen en handige beauty how-to video’s.

Prachtig & praktisch
Product manager Noortje van den Berg: “Ik ben supertrots dat we iedereen die Styletoday.nl via haar iPad app bezoekt nu nog beter kunnen bedienen. Het design is prachtig en de bediening heel eenvoudig. Download ‘m nu, de Styletoday app is gratis!”.

Hier kun je Styletoday app voor je iPad downloaden.

Plaats een reactie