Wakker worden van brullende leeuwen en tetterende olifanten

Met een ranger een avondwandeling maken over de roodkleurende savanne, samen genieten van een Afrikaanse braai en overnachten in het tentenkamp op een steenworp afstand van Afrikaanse olifanten en bavianen. Ook voor Afrika-liefhebbers met vliegangst of een minder dikke portemonnee kan die droom werkelijkheid worden. Safaripark Beekse Bergen slaat dit voorjaar een luxe tentenkamp op waar gasten twee dagen lang kunnen dineren, overnachten en ontbijten.

Met 120 hectare en zo’n 1.250 dieren is Safaripark Beekse Bergen het grootste Afrikaanse wildlife park van de Benelux. Als bezoeker is het bijna onmogelijk om al dat wild in één dag te bekijken. Daarom biedt het safaripark dit voorjaar en deze zomer de mogelijkheid om te overnachten in een luxe tentenkamp, middenin het park. Als de laatste bezoekers het park hebben verlaten, worden gasten hier getrakteerd op een Afrikaanse braaimaaltijd met spannende Afrika-verhalen. Daarna volgt een wandeling door de avondschemering. Zo ontdekken de logés hoe de leeuwen, giraffen en zebra’s zich ’s nachts gedragen. Na een overnachting brullen de leeuwen en tetteren de olifanten de gasten weer wakker voor een kakelvers ontbijt. Nog voordat het park de deuren opent, neemt een ervaren ranger zijn gasten mee voor een tocht langs het ontwakende wild.

Rangerkamp
Safaripark Beekse Bergen organiseert de rangerkampen op 15 mei, 26 juni, 24 juli en 7 augustus. Volwassen deelnemers betalen € 139, kinderen tot en met 11 jaar € 129. Voor abonnementhouders van Safaripark Beekse Bergen geldt een verlaagd tarief. Inbegrepen zijn onbeperkte toegang tot Safaripark Beekse Bergen, een overnachting in het luxe tentenkamp, een Afrikaanse braai (barbecuemaaltijd), nacht- en ochtendwandeling, ontbijt, en drankjes. Reserveren kan via 0900-0200 (€ 0,20 p.m.). Op aanvraag is het kamp ook te reserveren op andere data voor (grote) families, vriendengroepen en bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.beeksebergen.nl.

Plaats een reactie