Wajongers worden teveel gepamperd, arbeidsparticipatie kan anders

Stichting Jobstap is een re-integratiebedrijf en begeleid werken organisatie dat jarenlange ervaring heeft in het begeleiden en werken van mensen met een arbeidsbeperking.

De markt van de arbeidsparticipatie is volop in beweging. Vanaf 1 januari 2013 is de wet werken naar vermogen een feit. Stilstaan is geen optie, Jobstap zet stappen vooruit.

Op 4 oktober 2011 organiseren wij een congres voor al onze netwerkpartners. Een congres waarin wij ons als organisatie kwetsbaar opstellen. Vanuit onze visie de arbeidsmarkt anders willen zien en de discussie aangaan met onze partners. Een congres met een doelstelling waar Jobstap commitment van haar partners vraagt.

Tijdens dit congres debatteren we met een positieve insteek over alle veranderingen die op ons afkomen. Over het gelijk en de achterkant van het gelijk, het beleid en de uitvoering in de huidige re-integratiemarkt. Prikkelende statements en discussies leiden tot gezamenlijke conclusies: Dat gaan we morgen anders doen.

Meldt u aan, praat mee, luister en beslis mee. Zet alvast in uw agenda: 4 oktober 2011, 11.30-17.00 uur , De Fabrique in Utrecht.

Aanmelden kan via www.jobstap.nl

Plaats een reactie