VVT Kraamzorg boven landelijk gemiddelde

De kraamzorg van VVT Zorgverleners wordt bovengemiddeld beoordeeld. Dit blijkt uit een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek van zorgverzekeraar Achmea, waarvan de uitkomsten vorige week bekend gemaakt werden. Zorgklanten beoordelen de kraamzorg met het cijfer 9.

Hoewel VVT Kraamzorg op alle onderdelen minstens een 8,6 scoorde, sprongen met name de kwaliteit van de geleverde zorg, de mate waarin het gezin respectvol bejegend wordt en de verdeling van de uren over de kraamzorgperiode eruit. Ook de klantvriendelijkheid van de kraamverzorgster en het naleven van afspraken werd erg goed beoordeeld. De mate waarin klanten VVT Kraamzorg dan ook aan zouden bevelen aan vrienden en/of kennissen werd beoordeeld met een 9,1. Op negen van de tien onderdelen die getoetst zijn scoorde VVT Kraamzorg boven het landelijk gemiddelde.

Zorgeloze kraamtijd
“Wij zijn erg blij met dit resultaat, het bevestigt wederom de kwaliteit van onze werkwijze en de inzet en het enthousiasme van onze kraamverzorgsters. We willen onze cliënten een zo zorgeloos mogelijke kraamtijd bieden, dit wordt mede zichtbaar in het streven naar één kraamverzorgende gedurende de gehele kraamtijd”, aldus Elly de Greef, Manager Kraamzorg. Ook in de afgelopen jaren scoorde de kraamzorg van VVT Zorgverleners hoog. VVT Zorgverleners biedt met name kraamzorg in Twente en Salland, gecoördineerd vanuit de regiokantoren in Hengelo en Hardenberg. Er wordt ook kraamzorg geleverd in Gelderland en Drenthe.

Klanttevredenheidsonderzoek
Ieder jaar vindt er gedurende drie periodes een onafhankelijk KlantTevredenheidsOnderzoek (KTO) plaats door Achmea. De eindbeoordeling wordt tevens bekend gemaakt via de website www.zorgzoeker.nl.

Plaats een reactie