VUmc presenteert ultramoderne wervingssite met nieuwe toepassingen

VU medisch centrum lanceert maandag 28 februari 2011 de website www.werkenbijVUmc.nl. Deze totaal vernieuwde werkenbij-website biedt de allerlaatste snufjes op het gebied van werven en geeft iedere werkzoekende een goed beeld van VUmc als werkgever. De site bevordert de interactie met de potentiële medewerker. De nieuwe website biedt speciale pagina’s voor vele doelgroepen, integratie met social media en de mogelijkheid om te chatten met recruiters van VUmc.

OK-personeel, verpleegkundigen, medisch analisten, laboranten, wetenschappers en leerlingen krijgen bij binnenkomst een extra begroeting. Voor deze belangrijke professionals in het zorgproces heeft VUmc namelijk speciale pagina’s ontworpen. Hier maken zij kennis met de sfeer van VUmc, lezen over doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden en lezen verhalen van VUmc-medewerkers. Ook worden relevante nieuwsberichten getoond, kunnen ze zich aanmelden voor evenementen en worden op hen toegesneden vacatures getoond.

Social media
De website zit vol met nieuwe media als Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Via de vele YouTube-video’s krijgt de bezoeker een goed beeld van de dagelijkse gang van zaken op de afdelingen. Zij kunnen gemakkelijk pagina’s delen met vrienden en zijn een click verwijderd van de diverse online profielen van VUmc. Zo kunnen potentiële medewerkers via verschillende kanalen contact maken met VUmc. Daarnaast kunnen ze ook live chatten met de recruiters. Direct een vraag stellen over een vacature, is dus geen probleem.

Plaats een reactie