VUmc opent nieuw bureau werving & selectie

Dinsdag 11 mei a.s. opent VU medisch centrum een nieuw bureau voor werving & selectie van banen. Hier kunnen werkzoekenden terecht voor sollicitaties en vragen over werken en carrière in VUmc. Alle actuele vacatures en de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden van VUmc zijn hier bekend. De afdeling gaat gebruik maken van de nieuwste technieken voor werving en selectie. Zo zijn vacatures meer zichtbaar en worden sollicitanten nog beter en sneller geholpen.

VU medisch centrum heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de opzet en inrichting van deze werving & selectie afdeling. Er is nu een team van specialisten rond werving en selectie per vakgebied, dat met alle mogelijke vragen aan de slag gaat. Van vacature promotie, tot ´kandidatensearch´ en selectiedagen.

Voor sollicitanten heeft VUmc de modernste technieken beschikbaar:
• solliciteren via social media: er zijn ingangen via Hyves, Twitter, LinkedIn en het VUmc youtube kanaal
• solliciteren met een video
• vanaf najaar 2010 chatten met werving & selectie medewerkers via de ‘werkenbij’ website
Uiteraard kan men ook nog steeds per post solliciteren.

Het werving & selectie bureau is te bereiken via werkenbij@vumc.nl en telefoonnummer 020-444 5635.

Ga naar www.werkenbijvumc.nl voor het ontvangen van vacaturemail, carrière&evenementen nieuwsbrieven en meer informatie over werken en opleidingen bij VUmc. Via www.twitter.com/VUmcamsterdam kan men divers VUmc nieuws en vacatures volgen.

Zorg Carrière Prijs 2010
Het ‘Oriëntatietraject VUmc’ dat zich richt op carrière mogelijkheden en mobiliteit van verpleegkundigen is genomineerd voor de Zorg Carrière Prijs 2010. Met dit project oriënteren verpleegkundigen zich, met op maat gemaakte trajecten, op de mogelijkheden binnen VUmc. Een traject kan dienen als voorbereiding op een specialistische vervolgopleiding van een verpleegkundige. Inmiddels zijn de eerste oriëntatietrajecten doorlopen en zijn verpleegkundigen vanuit dit project succesvol gestart met een specialistische opleiding.

Plaats een reactie