Vrouwenvoetbal krijgt eigen magazine

Deze week is het zo ver! Dan verschijnt het allereerste BeNe League Magazine. Alweer een historisch moment voor het vrouwenvoetbal in België en Nederland.

BeNe League Magazine – Behind the scenes met Carli Hermès

En dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Niemand minder dan de twee bondsvoorzitters zullen het eerste exemplaar van het BeNe League Magazine uitreiken, zij doen dit elk in hun land.

BeNe League MagazineDe eerste eer valt te beurt aan Michael Van Praag. De Nederlandse bondsvoorzitter reikt op vrijdag 22 februari 2013 het eerste exemplaar in Nederland uit. Hij doet dit na de wedstrijd Telstar – PEC Zwolle in de BeNe League B.

Een dag later, op zaterdag 23 februari 2013 , is het de beurt aan François De Keersmaecker. De Belgische bondsvoorzitter onthult het BeNe League Magazine in België na de wedstrijd Standard de Liège – RSC Anderlecht in de BeNe League A.

Eerste nummer
In het eerste nummer vind je bijvoorbeeld de geweldige fotoreportage door fotograaf Carli Hermès van 2 toppers uit de BeNe League. Anouk Hoogendijk van Ajax en Imke Courtois van Standaard Luik. We hebben Anouk en Imke bijna het shirt van het lijf gevraagd. Natuurlijk over voetbal maar ook over hun leven buiten het veld. Lees alles in hun interview.

Sport, beauty en lifestyl
François De Keersmaecker en Michael Van Praag zijn niet alleen voorzitter van de KBVB en KNVB, maar ook voorzitter en vice-voorzitter van de Stichting Women’s BeNe League. En nog voor de eerste editie van het BeNe League Magazine verschenen is, zijn er al meer dan 700 abonnees. Zij lezen tweemaandelijks alles over vrouwenvoetbal: sport, beauty en lifestyle.

BeNe League Magazine, aanbieding

Meer informatie
http://benemagazine.com/wordlid

Plaats een reactie