Vrije dagen bijhouden niet langer nodig

“Het bijhouden van vrije dagen of vakantie uren is niet langer nodig. Werkgevers kunnen beter kijken naar het resultaat dan naar de gewerkte uren. Investeren in medewerkers is de succesfactor. Verbazingwekkend hoeveel werkgevers dat niet lijken te begrijpen en het daar gewoon laten liggen”, aldus Salem Samhoud, oprichter van usual unusual adviesbureau &samhoud.

Deze en andere onderwerpen over het creëren en behouden van gemotiveerd personeel staan donderdag 23 juni 2011 centraal tijdens het werkgeverscongres Zelfverzekerd in theater Orpheus in Apeldoorn. Werkgevers hebben zelf de oplossing in handen door zich te houden aan drie vuistregels.

Vuistregels voor het creëren en behouden van gemotiveerd personeel:
1. Een goede basis, zowel fysiek als financieel.
2. Een optimale werkomgeving waarin plezier en prestatie hand in hand gaan
3. Zorgen dat de onderneming visiegedreven is en blijft, zowel op organisatieniveau als op individueel niveau.

‘Het klinkt logisch, maar de praktijk is weerbarstig. Dit écht goed doen, is niet eenvoudig maar toch is het buitengewoon belangrijk.’ zegt Samhoud. Gemotiveerde mensen blijken miljoenen op te leveren voor bedrijven en de maatschappij, zo bleek eerder uit onderzoek van &samhoud en Centraal Beheer Achmea.

Zelfverzekerd
Het congres, een initiatief van &samhoud en Centraal Beheer Achmea, is uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling is besloten het congres online aan te bieden via een live webstream. Vooraf registreren is vereist. Aanmelden kan via communicatie.direct@achmea.nl. Deelnemers ontvangen vervolgens een inlogcode en het programma.

Plaats een reactie