Vriendinnenwandeldag dit jaar in het teken van je hart

De 10e Vriendinnenwandeldag wordt dit jaar gehouden op dinsdag 16 april 2013. De organisatie hoopt op meer dan 1.000 deelnemers.

TV Commercial We hebben je hart nodig

Een gedeelte van de opbrengst van de Vriendinnenwandeldag is bestemd voor de campagne van de Hartstichting: ‘Wij hebben je hart nodig’. Met deze campagne maakt de Hartstichting zich hard voor meer onderzoek bij vrouwen naar de oorzaak van hart- en vaatziekte. Doodsoorzaak nummer 1 in Nederland.

De Vriendinnenwandeldag wordt georganiseerd vanaf Vakantiepark ’t Kuierpadtien in Wezuperbrug. De kosten om deel te nemen bedragen slechts € 8,50 p.p. inclusief koffie of thee met koek bij de start, een wandelkaart, een flesje water voor onderweg en de afdracht van € 1,50 voor het goede doel. Dress code: rood.

De routes zijn helemaal nieuw en bewegwijzerd door de KNBLO. Alle routes komen door het Openluchttheater Ellert en Brammert in Schoonoord. De deelnemers kunnen het museum GRATIS bezoeken. Er zijn vier verschillende afstanden: 6, 10, 15 en 20 km. Ook Nordic walkers zijn van harte welkom. Er wordt gestart tussen 9.00 en 11.00 uur.

Na het wandelen bestaat de mogelijkheid om de onderdanen te laten verwennen of te ontspannen tijdens een stoel-, nek- en/of rugmassage. Er kan gratis gebruik worden gemaakt van het Turks stoombad en het verwarmd zwembad.

Een gezellige Lente-fair met meer dan 35 kramen met ambachtelijke producten, een spetterende voorjaarsmodeshow verzorgt door La Ligna damesmode, de aanwezigheid van Schutrups Exloo en een loterij met mooie prijzen maken deze vriendinnenwandeldag tot niet alleen een geweldig sportief, maar ook heel gezellig evenement.

Om 13.30 uur en 15.00 uur wordt een originele High tea geserveerd, met eigen gebakken taart, scones, muffins en natuurlijk ook met ‘gezonde’ sandwiches’ verzorgd door Lucy’s Inn. Met uitzondering van de High tea en de massages zijn alle activiteiten gratis.

Voor meer informatie en inschrijvingen kijk op www.vriendinnenwandeldag.nl

Plaats een reactie